Publikationer
marcus-hansson_radgivning-for-elitidrottare.jpg

Lyra välkomnar Marcus Hansson som ny delägare

Lyra är stolta över att meddela att Marcus Hansson nu har blivit delägare i företaget.

Marcus har sedan 2020 arbetat som rådgivare på Lyra och klev under 2023 in som CIO i vår ledningsgrupp. Tack vare en 13 år lång fotbollskarriär i allsvenskan är Marcus dessutom unikt positionerad att leverera rådgivning specialiserad för elitidrottare.

”Vi är så glada att välkomna Marcus till delägargruppen. Han har varit en ovärderlig tillgång för Lyra sedan dag ett och delägarskapet var ett självklart nästa steg. Det är med stor entusiasm vi ser fram emot att fortsatt utveckla vårt bolag tillsammans med honom”, säger vår VD, Sara Clason.

Varmt välkommen till delägarteamet, Marcus!

Relaterade artiklar

vardet-av-en-finansiell-radgivare.jpg

Värdet av en ekonomisk helhet i harmoni

På Lyra pratar vi ofta om en ekonomisk helhet i harmoni, men vad betyder det egentligen? Frågar du oss, innebär det att samtliga delar av ekonomin balanserar med varandra. Vi utgår från vårt ramverk ”Pusselbitarna”, som består av portföljen, känslorna, familjen och finanserna, för att skapa en holistisk helhetsbild utifrån varje individ.

cefex-atercertifiering-2023.jpg

Familjeföretagarens väg till ekonomisk frihet

Ett familjeföretag är mer än bara en affärsverksamhet – det är en blandning av drömmar, relationer och ibland även motgångar. Varför är då familjeföretag speciella och vad bör man ta hänsyn till i sin privatekonomiska situation? Vi tog hjälp av vår grundare Alex för att hitta svaren.

fem-fordelar-med-att-investera-langsiktigt.png

Fem fördelar med att investera långsiktigt

År 2023 närmar sig sitt slut och många är i full gång med att sätta upp mål för det nya året. Kanske blir 2024 det år som du vågar dig utanför din trygghetszon för att testa något nytt? Det år du äntligen tar tag i träningen igen? Eller, varför inte göra 2024 till det år då du tar kontroll över din finansiella situation?