Om Lyra

Oberoende, innovativa och med ett tydligt mål – det här är Lyra.

Öppen och gedigen finansiell rådgivning

Lyra är ett företag med stora ambitioner. Vi vill vända upp och ned på den traditionella private banking-modellen och sätta standarden för hur finansiell rådgivning ska gå till. Där andra säljer tjänster, säljer vi kunskap. Där andra utgår från pengar, utgår vi från drömmar. Där andra går på magkänsla, baserar vi våra beslut på vetenskap. Vi är inte som andra. Och det är precis så vi vill att det ska vara.

En holistisk affärsplan

En holistisk affärsplan

Vi förser dig med en finansiell affärsplan framtagen utifrån din livssituation, ditt ekonomiska läge och dina drömmar.

Vetenskapsbaserade

Vetenskapsbaserade

Vår investeringsfilosofi är fast rotad i den vetenskapliga forskningen. Vi följer empirin, vilket ökar chanserna till positivt utfall.

Oberoende

Oberoende

Vi tar ingen provision, säljer inga egna produkter och gömmer inga avgifter. Det gör att vi kan ta beslut som gynnar endast dig.

Oberoende rådgivning

Det enda vi tar betalt för är vår kunskap, vilket gör att vi kan fokusera på att göra det som är bäst för dig och skräddarsy en plan utifrån dina behov och din situation – utan att det finns några särintressen inblandade.

Läs mer
Pålitlighet

Vårt arbete präglas av lojalitet och omsorg

Öppenhet

Vi kan fritt välja att rekommendera det som vi anser är bäst för kunden

Trygghet

CEFEX-certifieringen visar att vi sätter våra kunders intressen framför våra egna

Vår historia

Sedan 2006 har vi vuxit tillsammans med våra kunder. Vårt mål är kort och gott att sätta standarden för hur finansiell rådgivning ska gå till. Här kan du läsa mer om varför Lyra grundades och några av de milstolpar som varit viktiga på vår resa.

Läs mer