Oberoende rådgivning

Transparens varar längst

Och det är just därför som vår affärsmodell skiljer sig från resten av branschen.
Oberoende.1320x660-1610454466.jpg

Vi tänker annorlunda – vi tänker på dig

Vi brinner för att hitta den bästa lösningen för dig som kund och är övertygade om att den bara kan hittas om det inte finns några särintressen inblandade. Våra lösningar ska gynna dig, inte oss. Så det är med stolthet vi kan säga att Lyra är oberoende – på riktigt. 

Vi är också väldigt stolta över att vara certifierade av den oberoende organisationen CEFEX. De har granskat hela vår verksamhet och gjort bedömningen att vårt arbete är trovärdigt, transparent, kompetent och att våra processer är såväl väldokumenterade som strukturerade.

Vi är mycket stolta över att ha certifierats av CEFEX, och det placerar oss i en liten skara av välrenommerade företag runtom i världen. Att ha denna certifiering visar att vi sätter våra kunders intressen framför våra egna, där vårt arbete präglas av lojalitet och omsorg.
-Alex Arnbäck, grundare Lyra

Vi är dessutom medlemmar i GAIA (Global Association of Independent Advisors), ett globalt nätverk av firmor som arbetar precis som oss – med oberoende och öppen rådgivning. För att få ingå i detta nätverk krävs att man verkligen jobbar oberoende och att den finansiella rådgivningen utgår från kundens intresse, ingen annans. Att vara medlem i GAIA är få förunnat och ett tydligt kvitto på vårt arbetssätt.

Med andra ord: när du vänder dig till oss kan du känna trygghet i att vi arbetar oberoende, och att vi gör det på riktigt.

Global Association of Independent Advisors

Läs mer om nätverket GAIA:s arbete, målsättning och hur de tycker att finansiell rådgivning ska gå till.

Besök webbplats
gaia.png

Centre for Fiduciary Excellence

Läs mer om CEFEX, deras vision för finansbranschen och vad det innebär att vara certifierade av dem.

Besök webbplats
CEFEXMarkPNGFormat-1.png