Publikationer
bok.jpg

Historien din bankman inte vill berätta

Alex Arnbäck
Alex Arnbäck Vår bok

Att barn i åldern två till fem år är mörkrädda är inget ovanligt. När omgivningens fasta punkter är som bortblåsta grips de av panik och det hjälper inte att föräldrarna tröstar dem med några lugnande ord. För en investerare är det likadant och mörkret består i hans fall av den osäkerhet som omgärdar hans placeringar. Han blir lurad av experternas skenbara logik och glömmer var finansvärlden egentligen har sitt ursprung, nämligen i de matematiska inexakta samhälls- och humanvetenskaperna.

Tillsammans har vi mer än 35 års branscherfarenhet från bankvärlden. I ett försök att återställa ordningen bestämde vi oss för att hjälpa våra kunder att finna det inre lugn som varje kapitalplacering borde förknippas med. Boken presenterar de tidlösa verktyg som investerare behöver för att ta tillbaka kontrollen över sina investeringar.

Köp boken här. Boken har sålts i över tolv tusen exemplar, getts ut på sex språk och allt överskott går till välgörenhet. (Just nu är boken slutsåld på svenska, men du är välkommen att kontakta oss nedan om du är intresserad av ett exemplar)

Relaterade artiklar

Insikt-kostnader-bild.png

Vet du hur mycket du betalar?

Att fondinvesteringar kostar pengar kommer inte som någon direkt överraskning. Men ser man egentligen alla kostnader i en aktiefond och vad gömmer sig under ytan?

det-har-betyder-ekonomisk-frihet-for-mig.jpg

Det här betyder ekonomisk frihet för mig - vår VD Sara har ordet

Vi hjälper folk till ekonomisk frihet, men vad betyder det egentligen? Vår VD Sara förklarar närmre vad vi avser med begreppet och vad det betyder för just henne.

Nyarsbild.jpg

Tidlösa lärdomar från 2022

I dagarna lämnar vi ett händelsefullt 2022 bakom oss för att kliva in i 2023. Vi tittar tillbaka på tidlösa lärdomar från det gångna året.

Alex Arnbäck

Önskar du komma i kontakt med Alex Arnbäck och vill veta mer?

Fyll i formuläret så kontaktar jag dig inom kort.