Publikationer
bok.jpg

Historien din bankman inte vill berätta

Alex Arnbäck
Alex Arnbäck Vår bok

Att barn i åldern två till fem år är mörkrädda är inget ovanligt. När omgivningens fasta punkter är som bortblåsta grips de av panik och det hjälper inte att föräldrarna tröstar dem med några lugnande ord. För en investerare är det likadant och mörkret består i hans fall av den osäkerhet som omgärdar hans placeringar. Han blir lurad av experternas skenbara logik och glömmer var finansvärlden egentligen har sitt ursprung, nämligen i de matematiska inexakta samhälls- och humanvetenskaperna.

Tillsammans har vi mer än 35 års branscherfarenhet från bankvärlden. I ett försök att återställa ordningen bestämde vi oss för att hjälpa våra kunder att finna det inre lugn som varje kapitalplacering borde förknippas med. Boken presenterar de tidlösa verktyg som investerare behöver för att ta tillbaka kontrollen över sina investeringar.

Köp boken här eller lyssna på den där ljudböcker finns. Boken har sålts i över tolv tusen exemplar, getts ut på sex språk och allt överskott går till välgörenhet. (Just nu är boken slutsåld på svenska, men du är välkommen att kontakta oss nedan om du är intresserad av ett exemplar)

Relaterade artiklar

man-laser.jpg

Pengar - måste det vara en källa till stress?

Enligt en ny studie är pengar den främsta källan till stress hos de flesta människor. Vissa kanske tror att den stress som associeras med pengar försvinner när ens bankkonto når en viss summa. I verkligheten är det inte fullt så enkelt.

vardet-av-en-finansiell-radgivare.jpg

Värdet av en ekonomisk helhet i harmoni

På Lyra pratar vi ofta om en ekonomisk helhet i harmoni, men vad betyder det egentligen? Frågar du oss, innebär det att samtliga delar av ekonomin balanserar med varandra. Vi utgår från vårt ramverk ”Pusselbitarna”, som består av portföljen, känslorna, familjen och finanserna, för att skapa en holistisk helhetsbild utifrån varje individ.

marcus-hansson_radgivning-for-elitidrottare.jpg

Lyra välkomnar Marcus Hansson som ny delägare

Lyra är stolta över att meddela att Marcus Hansson nu har blivit delägare i företaget. Marcus har sedan 2020 arbetat som rådgivare på Lyra och klev under 2023 in som CIO i vår ledningsgrupp.

Alex Arnbäck

Önskar du komma i kontakt med Alex Arnbäck och vill veta mer?

Fyll i formuläret så kontaktar jag dig inom kort.