Publikationer
bok.jpg

Historien din bankman inte vill berätta

Alex Arnbäck
Alex Arnbäck Vår bok

Att barn i åldern två till fem år är mörkrädda är inget ovanligt. När omgivningens fasta punkter är som bortblåsta grips de av panik och det hjälper inte att föräldrarna tröstar dem med några lugnande ord. För en investerare är det likadant och mörkret består i hans fall av den osäkerhet som omgärdar hans placeringar. Han blir lurad av experternas skenbara logik och glömmer var finansvärlden egentligen har sitt ursprung, nämligen i de matematiska inexakta samhälls- och humanvetenskaperna.

Tillsammans har vi mer än 35 års branscherfarenhet från bankvärlden. I ett försök att återställa ordningen bestämde vi oss för att hjälpa våra kunder att finna det inre lugn som varje kapitalplacering borde förknippas med. Boken presenterar de tidlösa verktyg som investerare behöver för att ta tillbaka kontrollen över sina investeringar.

Köp boken här. Boken har sålts i över tolv tusen exemplar, getts ut på sex språk och allt överskott går till välgörenhet. (Just nu är boken slutsåld på svenska, men du är välkommen att kontakta oss nedan om du är intresserad av ett exemplar)

Relaterade artiklar

marcus-hansson_radgivning-for-elitidrottare.jpg

Vad utmärker rådgivning för elitidrottare?

Visste ni att vi har en före detta fotbollsspelare i teamet? Vår rådgivare, Marcus Hansson började sin yrkesverksamma karriär som spelare i allsvenskan innan han anslöt sig till oss för tre och ett halvt år sedan. I sin rådgivning har han därför specialiserat sig lite extra på att hjälpa individer med idrottsbakgrund. Hur särskiljer sig då en idrottssituation ur ett rådgivningsperspektiv? Vi kollade läget med Marcus.

cefex-atercertifiering-2023.jpg

Lyra blir certifierade av CEFEX för femte året i rad

Den oberoende organisationen CEFEX har återigen besökt Lyra för att granska oberoendet i våra processer. Vi är glada att meddela att vi för fjärde året har fått utmärkelsen som CEFEX-certifierad investeringsrådgivare.

bolaneranta.jpg

När är det läge att binda bolåneräntan?

Det senaste året har bolåneräntorna stigit snabbt och medfört betydande kostnadsökningar för bostadsägare. Vi möter därför just nu många frågor kring när och hur man bör binda sin ränta. I den här insikten utforskar vi olika sätt att resonera kring det hela.

Alex Arnbäck

Önskar du komma i kontakt med Alex Arnbäck och vill veta mer?

Fyll i formuläret så kontaktar jag dig inom kort.