Publikationer
CEFEX-atercertifiering-hemsida.jpg

Lyra blir certifierade av CEFEX för fjärde året i rad

Den oberoende organisationen CEFEX har återigen besökt Lyra för att granska oberoendet i våra processer. Vi är glada att meddela att vi för fjärde året i rad har fått utmärkelsen som CEFEX-certifierad investeringsrådgivare.

Vår VD, Sara Clason säger:

Lyra grundades med ett tydligt mål: att sätta en ny standard för hur finansiell rådgivning ska gå till.  Det är därför viktigt för oss att arbeta för kontinuerlig förbättring och ökat värde i vårt kunderbjudande. Vi brinner för att göra det som är bäst för våra kunder – därför har vi valt att årligen bli granskade och kvalitetssäkrade av CEFEX (Centre for Fiduciary Excellence). CEFEX-stämpeln är ett bevis på att våra processer och arbetssätt är väl utarbetade och grundade i god praxis, så att vi kan hjälpa våra kunder att ta sunda, objektiva och konsekventa beslut.

OM CEFEX

CEFEX är en oberoende organisation som granskar företag som tillhandahåller finansiella tjänster. Organisationen genomför tillsammans med branschexperter djupgående granskningar för att förbättra och kvalitetssäkra oberoende verksamheter.

Certifieringen bekräftar att vi är oberoende på riktigt och att du kan förvänta dig att vi:

·         Alltid agerar för kundens bästa

·         Enbart tar betalt för vår kunskap och att vår prissättning är transparent

·         Behandlar alla kunder lika och utför våra uppgifter på ett noggrant sätt

Relaterade artiklar

Insikt-kostnader-bild.png

Vet du hur mycket du betalar?

Att fondinvesteringar kostar pengar kommer inte som någon direkt överraskning. Men ser man egentligen alla kostnader i en aktiefond och vad gömmer sig under ytan?

det-har-betyder-ekonomisk-frihet-for-mig.jpg

Det här betyder ekonomisk frihet för mig - vår VD Sara har ordet

Vi hjälper folk till ekonomisk frihet, men vad betyder det egentligen? Vår VD Sara förklarar närmre vad vi avser med begreppet och vad det betyder för just henne.

Nyarsbild.jpg

Tidlösa lärdomar från 2022

I dagarna lämnar vi ett händelsefullt 2022 bakom oss för att kliva in i 2023. Vi tittar tillbaka på tidlösa lärdomar från det gångna året.