Publikationer
Johan-Lagerbielke-styrelseportratt.jpg

Det handlar om värde för kunden – möt Johan Lagerbielke

När det kommer till ekonomisk psykologi och förhandlingsteknik är vår styrelseledamot Johan Lagerbielke en riktigt expert. När förhandlingsteknik var nytt i Sverige var han med och startade den första akademiska kursen om ämnet, på Handelshögskolan i Stockholm.

Lyras och Johans vägar korsades i vår jakt på verktyg att förfina kundupplevelsen med. Johan höll en kurs i värdeskapande tjänsteförsäljning och träffade därigenom vår VD. Sedan dess har vi tillsammans utvecklat Lyras verksamhet – bland annat genom att förstärka värdet för kunden i vår process.

”Jag fastnade för det sunda och hederliga i Lyras affärsidé, som bygger på att göra det som är bäst för kunden. Det krävs skickliga och bra människor för att driva den här typen av verksamhet och det är en förutsättning jag tycker att vi har på plats.”

Vad är ekonomisk frihet för dig?

För vissa är ekonomisk frihet en direktöversättning av ekonomiskt oberoende. För mig är ekonomisk frihet en känsla snarare än ett tillstånd. Genom en tydlig ekonomisk struktur kan jag göra det jag vill och känna mig trygg i att min situation är tillräcklig.

Relaterade artiklar

cefex-atercertifiering-2023.jpg

Lyra blir certifierade av CEFEX för femte året i rad

Den oberoende organisationen CEFEX har återigen besökt Lyra för att granska oberoendet i våra processer. Vi är glada att meddela att vi för fjärde året har fått utmärkelsen som CEFEX-certifierad investeringsrådgivare.

bolaneranta.jpg

När är det läge att binda bolåneräntan?

Det senaste året har bolåneräntorna stigit snabbt och medfört betydande kostnadsökningar för bostadsägare. Vi möter därför just nu många frågor kring när och hur man bör binda sin ränta. I den här insikten utforskar vi olika sätt att resonera kring det hela.

Insikt-kostnader-bild.png

Vet du hur mycket du betalar?

Att fondinvesteringar kostar pengar kommer inte som någon direkt överraskning. Men ser man egentligen alla kostnader i en aktiefond och vad gömmer sig under ytan?